Nettbaserte Trafikale grunnkurs

Polarsirkelen Trafikkskole AS

Nettbaserte Trafikale grunnkurs

I forbindelse med smitteverntiltak rundt Covid-19 er det nå åpnet opp for å gjennomføre deler av trafikalt grunnkurs som nettbasert undervisning, eller i små grupper i klasserom (der tilstrekkelig avstand mellom deltakere kan overholdes). Derfor vil vi, i en periode, tilby nettbaserte trafikale grunnkurs. De delene vi får gjennomføre vil, inntil videre, gi eleven rett til å øvingskjøre.

Vi har full forståelse for at det er frustrerende å ikke vite når dere får begynne med privat øvingskjøring. Derfor ønsker vi å kunne gi våre elever et konkret tilbud om trafikale grunnkurs i denne perioden. Når det åpnes opp for undervisning i større grupper vil tilbud om nettbaserte trafikale grunnkurs utgå. 

Konkrete datoer for kurs, og påmelding til disse, vil legges ut på vår nettside fortløpende. Kurset må på senere tidspunkt kompletteres med førstehjelp og trafikant i mørket.

Nettbaserte trafikale grunnkurs vil kun være tilgjengelige for elever tilhørende Rana, Hemnes, Nesna, Lurøy og Rødøy.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker polarsirkelentrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Polarsirkelen Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn