Opplæring utsettes

Polarsirkelen Trafikkskole AS

Opplæring utsettes

Etter pålegg fra norske helsemyndigheter skal alle landets trafikkskoler innstille opplæringen sin som en følge av koronasituasjonen.

Derfor vil alle kjøretimer og kurs utsettes på ubestemt tid og fram til helsemyndighetene opphever pålegget.
Så fort vi får informasjon som indikerer at vi kan starte opp med undervisning igjen vil vi publisere dette på denne siden og på vår facebookside, samt at elever som allerede hadde kjøretimer og kurs planlagt hos oss vil bli kontaktet direkte.

Vi beklager alle ulemper dette vil medføre for våre elever og kunder.

Ta kontakt

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker polarsirkelentrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Polarsirkelen Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn