Kjøretimer utenfor skoletid

Polarsirkelen Trafikkskole AS

Kjøretimer utenfor skoletid

For elever i den videregående skolen har det lenge vært vanskelig å få gjennomført trafikkopplæring uten å få fravær. Fra høsten 2019 regnes obligatorisk trafikkopplæring på personbil som gyldig fravær.

Som en følge av dette justerer vi arbeidstiden vår, og vi legger opp til at det skal være mulig å gjennomføre kjøretimer (som ikke er obligatoriske) før og etter skoletid.

Dette, sammen med våre lave priser, sikrer deg en meget fordelaktig opplæring

Ta kontakt

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker polarsirkelentrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Polarsirkelen Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn