Ledig stilling

Polarsirkelen Trafikkskole AS

Ledig stilling

 

VI SØKER TRAFIKKLÆRER PERSONBIL

 

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi en ny kollega. 

Vi søker deg som er pedagogisk dyktig og trygg i rollen som trafikklærer. Du er fleksibel og opptatt av å yte god service. Du er positiv og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Dersom du har kompetanse utover personbil er det et pluss.

Polarsirkelen Trafikkskole AS i Mo i Rana ble etablert i 2010. Vi er en trygg og trivelig arbeidsplass, med et sterkt faglig fokus, og varierte arbeidsdager. Vi er i dag tre trafikklærere og én kontoransatt. Vi tilbyr opplæring på personbil, bil med tilhenger, motorsykkel, traktor og snøscooter.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Tore Buvik for ytterligere informasjon på telefon 41 14 66 90. Søknad med CV sendes til tore@trafikkskola.no

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker polarsirkelentrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Polarsirkelen Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn